Therapy Session

INDIVIDUELE COACHING/LOOPBAAN-BEGELEIDING

Individuele coaching gebeurt door kortdurende trajecten aan te gaan waarbij het te bereiken doel centraal staat. Er wordt dus toekomst- en oplossingsgericht gewerkt met tal van methodieken. Tijdens coachingsgesprekken bespreken coach en coachee de opgestelde doelen en worden er acties aan gekoppeld om het doel op korte termijn te realiseren. Hiervoor wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgemaakt en worden er thuisopdrachten meegegeven, steeds op maat van de coachee.

De loopbaancoach werkt als loopbaancoach voor Itineris, een loopbaancentrum dat erkend is door de VDAB. Dat maakt het mogelijk om loopbaancheques aan te vragen.

We werken steeds op maat van elke coachee, dat wil zeggen dat elk traject er anders uitziet. De coach vertrekt vanuit een persoonlijke, oplossingsgerichte aanpak.

Hoe werkt het aanvragen van loopbaancheques? Je kan kiezen voor een traject van 4 uren of 7 uren. Dit kost jou persoonlijk respectievelijk slechts € 40 of € 80 als je in aanmerking komt voor loopbaancheques. In ruil krijg je een coaching traject ter waarde van circa € 1000. Alle informatie over loopbaancheques kan je vinden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding